Body2Body Massage hos Thai Massage Roskilde

body2body massage i Roskilde
Thai massage Roskilde
Tantra massage i Roskilde
Thai massage Roskilde

Mange af os oplever travle hverdage, hvor vi i perioder føler os stresset og tømt for energi. Hvis du ikke tænker på dig selv, og dit velvære, så risikerer du med tiden at blive udbrændt hvis du ikke jævnligt bearbejder dit stress og her er massage en af værktøjerne til at få dit stress niveau ned.

 

En del af dit velvære og en af midlerne til at mindske dit stress er afslapning og berøring. I en travl hverdag glemmer mange af os, hvor meget det betyder for vores velvære at blive berørt, at blive kropsligt forkælet, og at bare kunne nyde følsomme og intime berøringer, og det kan du netop opleve ved body2body massage.

 

Hos Thai Massage Roskilde er en af vores specialer body2body massage, hvor vi skaber dit eget lille frirum og lille tidslomme, hvor hvor vi med vores egen udviklede teknik vil give dig en skøn afstressende og pirrende oplevelse.

 

Ved vores bodytobody massage menu har vi lavet en kombi-nation af vores dejlige kropsmassagelæs mere om vores kropsmassage her, vores blide tantra massagelæs mere om
tantra massage her – og vores pirrende body2body massage.

 

Ved Bodytobody massage vil jeg pirre og udfordrer din krops erogene zoner, så du opnår den ultimative oplevelse af nærvær og sanselighed, som er et fantastisk “kick” for din krop – hvor massagen både er skønt afslappende, men også fantastisk pirrende for din krop og sjæl. 

 

Ved body-to-body-massage vil det vække og skærpe dine sanser, og derved også vækker og løfter din erotiske energi, og spreder den ud i hele din krop, og dermed giver dig mulighed for at opleve en stor grad af nydelse.

 

Ved Body-to-body massage er massøsen helt nøgen og bruger sin egen krop til at give massagen med – hænder, arme, krop, bryster og ben. Det er en oplevelse, der får dig til at føle dig omsluttet af sanselig feminin energi, hvilket hjælper dig til at slippe tankerne og blive eet med din egen nydende og sansende krop. En body2body massage vil ofte give dig fornyet positiv energi, der ofte også løfter humøret og din generelle velvære.

 

Når massagen er slut går vi i bad sammen, hvor jeg vasker din krop, som en dejlig afslutning på massagen. 

 

Pris

 

30 min – 700 kr. – Afslutning med hånd, og  hvor vi slutter af med at gå i bad sammen.

1 time – 1.000 kr. – Afslutning med hånd, og  hvor vi slutter af med at gå i bad sammen

 

Til orientering så masserer vi kun mænd.

Du er velkommen til at prøve Body2body Massage hos Thai Massage Roskilde.

Thai massage i Roskilde
Thai massage i Roskilde

Lukket for kommentarer.