Tantra Massage Hos Thai Massage Roskilde

Tantra massage i Roskilde
Tantra massage i Roskilde

Mange af os mangler ofte kropslig berøring i vores dagligdag, og især den mere blide og sanselige berøring, kan give dig ny energi, samtidig med, at den også giver dig en forøget velvære.

 

Netop denne blide kropslige berøring er en afgørende forskel ved tantra massage i forhold til traditionel kropsmassage, hvor du oplever ved tantra massage at fokus bliver flyttet over på blid og pirrende massage/berøring, der giver en langsom opbygning af nydelsen og afslapningen for din krop.

 

Tantra massage er derfor en mere sanselig form for massage end du oplever ved traditionel massage, og tantra massagen kan netop være dit lille åndehul og tidslomme i en travl hverdag, hvor tantra massagen kan give din sjæl og energi depoter et fornyet boost.

 

Hos Thai Massage Roskilde er et af vores specialer Tantra massage.

 

Det er svært at lave en generel definition af, hvad tantra massage er, da der ikke findes nogen egentlige standarder for tantra massage, og hver massør udfører typisk tantra massagen på sin helt egen måde.

 

Som nævnt skal du ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring og kropslig forkælelse. Tantra massage er langsommere og blidere end en almindelig oliemassage, hvor jeg bevæger mine hænder langsomt og blidt over din ryg, arme, ben, fødder, baller, mave, og hvor jeg bruger mine hænder til at give dig en skøn oplevelse.

 

Tantra massage er altså en meget blid og pirrende massage, der både er skønt afslappende, men også fantastisk pirrende for din krop og sjæl. Tantra massage massage afslapper samtidig din krop og dit sind, hvilket kan føre til bedre søvn og et forøget dagligt velvære. 

 

Pris 

30 min – 300 kr.

1 time – 500 kr.

 

 

Ønsker du at prøve en mere intime og pirrende massage, så læs nærmere HER

 

Til orientering så masserer vi kun mænd.

 

Du er velkommen til at prøve Tantra Massage hos Thai Massage Roskilde.

Thai massage Roskilde
Thai massage Roskilde

Lukket for kommentarer.