Prostata Massage Hos Thai Massage Roskilde

prostata massage i Roskilde
Thai massage Roskilde
Prostata massage i Roskilde

Hos Thai Massage Roskilde er et af vores  specialer prostata massage, som du enten kan få fordi, det for nogen forøger nydelsen ved massagen, eller såfremt du har problemer med at få en ordentlig erektion, så kan prostata massage ofte også hjælpe på dette.

Regelmæssig prostata massage er en effektiv måde at hjælpe med at forebygge prostata-kræft, og er også godt for din prostata kirtels generelle sundhed. For mange mænd er pro-stata massage også en meget behagelig form for sexuel nydelse.

 

Faktisk kan det anbefales, at man hver morgen eller nogen gange om ugen, udfører sin egen eksterne prostata massage, der er er med til at  holde hele området omkring prostata kirtlen frisk og sund, da du via massagen forbedrer og tilskynder blod cirkulationen i området.

 

Ved at udføre en kort ekstern prostata massage jævnligt, så vil du hjælpe dit blod til flyde lettere gennem din prostata hele dagen, hvilket hjælper din prostata kirtel til at holde sig sund.

 

Når der udføres intern prostata massage, så er det mere direkte, og anses for at være mere effektiv end den eksterne prostata massage.

 

Den interne prostata massagen, som vi udfører, starter med 1 eller 2 fingre via anus, og her er det vigtigt, at du løbende fortæller, hvordan det føles, så der løbende kan reguleres for massagen, så det er mest muligt behageligt og optimalt for dig.

 

Ud over det sundhedsmæssige aspekt kan prostata massage føre til en dyb, behagelig fornemmelse. Via prostata massage stimulerer du både prostata og den indre rod af penis, og med den rette stimulation, medfører det ofte en prostata orgasme, som normalt er meget mere intens og længerevarende, end en sædvanlig orgasme.

Prostata massage gives kun i kombination med anden massage, og er en ekstra ydelse.

Du er meget velkommen til at prøve prostata massage hos Thai Massage Roskilde. 

Thai massage i Roskilde
Thai massage Roskilde

Lukket for kommentarer.